Go Back

Bedste Brownie opskrift

Ret Dessert, kage

Ingredienser
  

  • 260 g smeltet smør
  • 260 g sukker
  • 4 æg str. L
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 120 g smeltede chokoladeknapper (mælkechokolade)
  • 200 g mel
  • 70 g kakaopulver (usødet)
  • 1 tsk salt
  • 260 g chokoladeknapper

Sådan gør du
 

  • Opvarm ovnen til 175 grader
  • Smelt smørret
  • Pisk smeltet smør sammen med sukker
  • Tilsæt æg og vaniljesukker. Pisk igen
  • Smelt den ene del chokoladeknapper og rør chokoladen i
  • Tilsæt mel, salt og kakaopulver. Brug gerne en si. Vend det forsigtigt rundt med en bagespatel
  • Tilsæt de hele chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt til det er blandet
  • Hæld blandingen i en smurt bageform og glat det forsigtigt ud med en spatel
  • Bag i ca. 30 min. Lad din brownie hvile min. 30 min. inden du skærer den ud.