Go Back

Chocolate Chip Cookies uden Smør

Ret kage

Ingredienser
  

  • 175 g olie
  • 2 stk æg str. L
  • 160 g rørsukker
  • 160 g hvidt sukker
  • 1 tsk vanilje
  • 270 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 200 g chokoladestykker

Sådan gør du
 

  • Varm ovnen op til 190 grader
  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem let sammen
  • Pisk æg, olie, vanilje og sukker sammen indtil konsistensen er cremet
  • Rør mel, bagepulver og salt i. Røres med elpisker i 1-2 min.
  • Tilsæt chokolade og rør dejen sammen med en ske
  • Sæt evt. dejen på køl i 30-60 min. (eller længere) Dette vil gøre at dine cookies ikke flyder så meget ud på bagepladen. Ønsker du en tynd cookie, så kan du bage dem direkte.
  • Placer kugler af dej på en bageplade og bag dem i ovnen 8-10 min
  • Lad dem køle lidt af inden du flytter dem - de kan nemt gå i stykker mens de er varme