Bedste Brownie Opskrift

by Milla

I jagten på den bedste brownie opskrift, så har jeg eksperimenteret med at bage brownies igennem længere tid. Den bedste brownie opskrift er, for mit vedkommende, både nem og lækker – gerne én jeg kan huske i hovedet, så jeg ikke skal finde opskriften frem hver eneste gang.

Og det er lige netop det, som denne opskrift kan, og derfor er den røget på min liste som den bedste brownie opskrift for den er nem, lækker og hurtig at bage. Det er helt klart noget der tæller i min bog – for hvis en opskrift er for kompliceret så bliver den ikke bagt ret ofte i mit køkken. I denne brownie opskrift er der nemlig 3 af ingredienserne der vejer 260 gram, så efter at have bagt den nogle gange, så er det muligt at huske det meste af den.

Nu har jeg jo 3 børn, som vist nok hører til det kagehungrende segment – og denne brownie er også en af de bedste i deres bog – og så er alle jo glade!

Tricket her ligger i chokoladen – jeg bagte den oprindeligt med de lyse chokoladechips af mælkechokolade fra Callebaut chokolade men det sjove er, at du også kan bruge nogle af de andre typer chokolade, f.eks. hvide chokoladeknapper, karamel eller måske ruby som er den lyserødde, smukke chokolade

Bedste Brownie opskrift

Ret Dessert, kage

Ingredienser
  

 • 260 g smeltet smør
 • 260 g sukker
 • 4 æg str. L
 • 1 tsk vaniljesukker
 • 120 g smeltede chokoladeknapper (mælkechokolade)
 • 200 g mel
 • 70 g kakaopulver (usødet)
 • 1 tsk salt
 • 260 g chokoladeknapper

Sådan gør du
 

 • Opvarm ovnen til 175 grader
 • Smelt smørret
 • Pisk smeltet smør sammen med sukker
 • Tilsæt æg og vaniljesukker. Pisk igen
 • Smelt den ene del chokoladeknapper og rør chokoladen i
 • Tilsæt mel, salt og kakaopulver. Brug gerne en si. Vend det forsigtigt rundt med en bagespatel
 • Tilsæt de hele chokoladeknapper og vend forsigtigt rundt til det er blandet
 • Hæld blandingen i en smurt bageform og glat det forsigtigt ud med en spatel
 • Bag i ca. 30 min. Lad din brownie hvile min. 30 min. inden du skærer den ud.

You may also like

Leave a Comment

Opskrift Vurdering