Campingplads i Athen

by Milla

I sommeren 2015 besøgte vi en campingplads i Athen, hvor vi overnattede i vores autocamper. Vi havde egentlig tænkt at springe Athen over på vores tur til Peloponnes, men efterhånden som vi nærmede os på motervejen trak en smule storbyliv alligevel i os.

Der er kun én campingplads i Athen, og det er en rigtig fin campingplads med gode faciliteter og en god placering. Den ligger ved hovedvejen Athen-Korinth-Patra og ligger ca. 7 km fra centrum af Athen. Det er nemt at komme dertil når man kører af motorvejen og man behøver ikke køre ind i selve bymidten, hvilket de fleste højst sandsynligt vil sætte pris på pga. det trafikkaos der ofte findes i byen.

Det er forholdsvis nemt at komme ind til centrum. Der er buslinjer ude fra hovedvejen, hvor man nemt kan komme ind til centrum. Vi valgte at tage en taxi ind til byen om aftenen, da vi ikke havde lyst til at vente på busser med to små børn ved den trafikerede vej så vi prajede en taxi ved vejen og kom hurtigt og nemt ind til centrum. Vi betalte 6-7 euro for turen, hvilket bestemt må betegnes som rimeligt.

Der er gode toilet- og badeforhold på campingpladsen, og der er gode faciliteter. På kontoret finder man personalet, som er behjælpeligt med information, omend vi ikke rendte ind i det mest venlige personale. Og så er der det ene minus, at pladsen må betragtes som ret dyr. Vi betalte 50 Euro for en enkelt overnatning i autocamper, hvilket er noget mere end vi er vant til i autocamperen. Så det vil hurtigt løbe op, hvis man vil tilbringe et par dage i Athen.

Til gengæld er man på lidt af en “naturperle” midt i storbyens kaos, og pladsen ligger tilpas tilbagetrukket så der er ikke specielt meget larm. Og der er nattevagter på pladsen, så man føler sig meget sikker på pladsen.

You may also like

Leave a Comment