Hjemmelavede proteinvafler

by Milla

Herhjemme står den ofte på hjemmelavede vafler i weekenden. Denne opskrift er uden sukker og raffineret mel, men den tilfredsstiller stadig hele familiens smagsløg; både hos store og små. For ekstra mæthed har jeg tilføjet ekstra protein i form af proteinpulver med vanilje.

Jeg eksperiementerer ret meget med vafler og pandekager herhjemme, især efter at have købt et Tefal Snack Collection, hvor man kan udskifte pladerne så man kan lave både vafler, pandekager, toast, donuts og meget andet. Til denne opskrift har jeg brugt de plader der hedder Belgiske Vafler, som er de tykke, lidt sprøde og lækre vafler. De kan laves både søde og salte, så mulighederne er nærmest uendelige.

Denne version har jeg lavet på havregryn, æg, banan og proteinpulver, så det er super nemt og hurtigt.

Protein Vafler

Ret Dessert, Morgenmad, Snack, Tilbehør
Antal 8 stk

Equipment

  • vaffeljern

Ingredienser
  

  • 6 stk æg
  • 2 stk bananer
  • 120 g havregryn
  • 60 g proteinpulver vanille
  • 1 knsp salt

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser hældes i en skål
  • Blendes med stavblender indtil havregrynene er fine og massen er jævn
  • Bages i vaffeljern til de er gyldne og gennembagte

Dej er supernem at lave og nem at arbejde med. Den er til den tykke side, så man kan med fordel bruge en stor ske eller en kande når man hælder dejen i vaffeljernet.

Har man ikke proteinpulver med vanilje – jeg bruger den fra Bodylab – så kan man bruge neutralt proteinpulver og tilsætte ekstra vanilje.

Jeg kan virkelig anbefale vaffeljernet fra Tefal Snack Collection, det er så nemt at lave, og de bliver perfekte hver gang. Som regel smører jeg lige jernet med lidt smør/olie inden jeg hælder første omgang dej på, men så er det ikke nødvendigt at smøre efterfølgende. Man skal bare vente med at åbne vaffeljernet indtil lampen lyser grønt – så ikke noget med lige at smugkigge hist og her!

You may also like

Leave a Comment

Opskrift Vurdering