Mirenesse Mascara

by Milla

Mascaraen en uundværlig del af den daglige makeup rutine. Hvis du interesserer dig for naturlig makeup, så leder du højst sandsynligt efter en god mascara uden kemi. En Mirenesse mascara er et rigtigt godt bud på en kemifri mascara der ikke indeholder problematiske stoffer. Og så er den oven i købet effektiv og holdbar.
mirenesse mascara

Mirenesse Mascara anmeldelse

Mirenesse 24 hr Mascara er en mascara der er specielt udviklet til sarte øjne. Den er derfor også særdeles velegnet til dig der bruger kontaktlinser. Den er fremstillet helt uden brug af hverken parfume, petroleum, alkohol, nikkel, mineralske olier og Natrium Lauryl-Sulfat, som der ofte er at finde i de gængse mascaraer der findes i butikkerne.

Baseret på naturlig bivoks

Mirenesse mascara er baseret på bivoks, hvilket betyder at mascaraen lægger sig om hver enkelt vippehår, og indkapsler det. Dette betyder at vipperne ikke klisterer sammen, ligesom man ellers kender fra mange andre mascaraer. Mascaraen er langtidsholdbar og holder op til 24 timer. Man kan gøre vipperne længere og fyldigere ved at lægge flere lag på, faktisk kan man fortsætte med at lægge lag, da vipperne strækker sig med mascaraen. Man kan derfor godt opnå et intenst resultat. Man skal blot sørge for at man ikke lader vipperne tørre imellem lagene, så læg mere på mens den stadig er våd.

Løber ikke men kan fjernes med vand

Det specielle ved Mirenesse mascara er, at den kan fjernes med vand. Dvs. man behøver ikke længere bekymre sig om makeupfjerner til øjnene. Men selvom den kan fjernes med vand, så betyder det dog ikke at den løber hvis man får vand i ansigtet. Den opfører sig faktisk som en vandfast mascara, dvs. den løber ikke og laver ikke striber hvis det regner. Den kan dog drysse lidt, hvilket kan tørres af. Og hvis man fjerner den med vand kan man ligesom “nulre” den af da bivoksen reagerer med vandet. Den er derfor nem at fjerne og giver ikke sorte rander under øjnene.

God til sensitive øjne

Den er rigtig god til folk med sarte øjne. Folk der ikke har kunne bruge mascara i årevis bliver som regel positivt overraskede når de prøver Mirenesse mascara da de pludselig kan brug mascara igen. Den blev opfundet af en kvindelig australsk farmaceut, Irene Patsalides, der selv havde opgivet at bruge mascara. Hun opfandt derfor sin egen kemifri mascara for at kunne begynde at bruge mascara igen.

Klik her for at se priser på Mirenesse Mascara

You may also like

Leave a Comment