Moroccanoil Tilbud – Et hårmirakel fra Marokko

by Milla

Hvis du, som jeg har langt hår med naturkrøl, så er der stor sandsynlighed for, at du konstant er på jagt efter gode hårprodukter til krøller. Ikke at du nødvendigvis går og kigger overalt, men jeg har ihvertfald altid mine “følere” ude når jeg hører om et nyt hårprodukt. Jeg stiller dog nogle krav til mine produkter; de skal være parabene-fri og helst også uden parfume og andre kemikalier, jeg er mest til de rene produkter. Men engang imellem går jeg på kompromis, og det gør jeg med Moroccanoil hårprodukterne, fordi de indeholder parfume, så de dufter langt væk af frisørsalon, men det kan jeg godt leve med, når jeg ser hvordan jeg har fået mine flotte krøller frem. Produkterne er parabenfri, sulfatfri og fostfatfri, så de er skånsomme for både os og for miljøet. Jeg er meget begejstret for produkterne, og derfor har jeg skrevet denne Moroccanoil anmeldelse, som måske kan hjælpe dig til at finde ud af om du skal prøve produkterne eller ej.

Hvad er Moroccanoil?

Moroccanoil er en række hårprodukter, som indeholder de berømte dråber fra Marokko; arganolie. Arganolie fremstilles fra nødderne fra argantræet; et træ som kun vokser i Marokko, og som producerer små nødder, der indeholder en særdeles velplejende olie, som er rig på vitaminer og antioxidanter, især E-vitamin, som er fantastisk for både hud og hår.

Hårprodukterne fra Moroccanoil er lidt dyre, men de er helt sikre pengene værd. Jeg opdagede dem i løbet af en kedelig efterårsperiode, hvor jeg synes mit hår var lidt trist at se på. Når man har naturkrøl så kan håret godt blive lidt glansløst, og det kan i perioder være svært at få krøllerne til at makke ret. En god klipning og nogle gode hårprodukter til krøller er som regel nok til at rette op på det.

Hvem kan have glæde af Moroccanoil?

Jeg er glad for Moroccanoil fordi produkterne hjælper mig med at holde styr på mine krøller. Men hvis du har glat hår, så kan du ogsås sagtens få glæde af produkterne fra Moroccanoil, da de ikke kun er til krøller. De giver glans og pleje og modvirker kruset hår. Du vil opleve et særdeles blødt hår efter at have brugt Moroccanoil, og dit hår vil se glansfuldt og blankt ud.

I serien fra Moroccanoil findes der både shampoo, balsam, forskellige styling og finish produkter, samt hårkure og hårolier. Personligt er jeg glad for Moroccanoil Moisture Repair Shampoo som er en blødgørende og fugtgivende shampoo, der genopretter hårets fugtbalance. Derudover bruger jeg deres Curl Control Mousse og en Curl Defining Cream. Og så er der den helt klassiske, som måske er den de fleste tænker på, når de hører navnet Moroccan Oil, som er en hårolie som trænger ind i håret fremfor at lægge sig uden på, ligesom mange af de silikonebaserede hårolier ellers gør. Så denne her hverken fedter eller tynger håret, men gør det blødt og lækkert uden at fedte.

Hvor kan jeg købe Moroccanoil?

Moroccanoil produkterne kan købes i mange forretninger og hos enkelte frisører, og de varierer i priser fra kr. 150 til kr. 350. Det kan dog være en god idé at kigge hos en Moroccanoil forhandler på internettet, hvor man ofte kan finde et stort udvalg hos en og være heldig at finde nogle gode Moroccanoil tilbud som man kan spare penge på. Hvis man gerne vil prøve produkterne af inden man investerer for mange penge i det, så kan man købe en rejsetaske, hvor man får nogle af produkterne i rejsestørrelser. Det er en god måde, at få dem prøvet af på uden at skulle bruge for mange penge.

You may also like

Leave a Comment