Outdoorchef City Grill Anmeldelse

by Milla

Jeg stiftede første gang bekendtskab med en Outdoorchef City Grill da jeg ledte efter en god camping grill. Det der tiltrak mig mest var, at med en Outdoorchef City 420 gasgrill så får man en kuglegrill som også er en gasgrill. I skrivende stund er det den eneste gasgrill på markedet, som også er en kuglegrill.

En Outdoorchef City Grill er egentlig en camping grill, men den er lige så velegnet som en lille gasgrill man kan bruge i haven, på terrassen, på altanen, på båden og på skovturen. Jeg har faktisk brugt min lige så meget hjemme på verandaen som jeg har brugt den på campingture.

Alt i alt vil jeg sige, at det er den perfekte lille gasgrill – da den kan alt det som en “rigtig” gasgrill kan.

outdoorchef city grill

Outdoorchef City 420 Gasgrill

Denne gasgrill har en grillflade på 39 cm. Den har et unikt tragtsystem som man kan vende op eller ned for at skabe direkte eller indirekte varme. Tragtsystemet beskytter desuden mod opflamning.

Når man griller ved direkte varme så er det direkte varmeareal mindre end de 39 cm netop pga. tragtsystemet. Det betyder at varmen koncentreres mod det mindre areal og man kan derfor opnå ret høje temperaturer.

Gasgrillen har et termometer der viser hvor varm grillen er. Den skal ikke stå ret lang tid før den er godt oppe over 300 grader. Den kan i princippet nå helt op på 350 men det er sjældent jeg har fået den så højt op. Den kan dog snildt nå op på 300 grader selv i blæsevejr.

Ved direkte varme kan man grille alt det man kan på en hvilken som helst grill; pølser, hakkebøffer, koteletter, steaks etc. På indirekte varme kan man grille større stykker kød, stege, bage brød, pizza, frikadeller etc. Man kan købe forskelligt tilbehør som gør gasgrillen til et komplet udekøkken.

Den perfekte Camping Grill

Vi har brugt vores Outdoorchef City grill til camping utallige gange. Da jeg ledte efter en god camping grill så gik jeg efter en der er fleksibel i størrelsen, men som alligevel giver mulighed for at lave andet end blot grillede pølser.

Med en Outdoorchef City 420 har vi faktisk fået et komplet udekøkken som vi kan pakke sammen i smække i autocamperen. Det kan stort set ikke være nemmere og indtil videre har den aldrig leveret andet end et perfekt resultat.

Når man køber grillen bliver den leveret med et sæt høje ben, som den kan stå på. De er gode fordi man får grillen op i arbejdshøjde. De kan nemt tages af og sættes på igen, så alene dette gør den velegnet til at transportere. Synes man de fylder for meget så kan man tilkøbe et “camping-stativ” som dog ikke er ret højt. Det smarte er, at dette stativ kan klappes uden om kuglegrillen så det ikke fylder ekstra.

Gasgrillen kan også tilkobles de samme gasflasker som man allerede har i sin campingvogn eller autocamper så det er ikke nødvendigt at tage ekstraudstyr med.

Plusser og minusser

Plusserne har vi allerede været inde på. Den er ultrafleksibel og kan transformeres til et lille udekøkken uden at gå på kompromis med den gode grillsmag.

Det unikke tragtsystem gør, at man er beskyttet mod stikflammer og røgdannelse. Man skal dog huske at gøre tragten ren, da der ellers vil dannes flammer inde i grillen.

Det eneste minus vi har oplevet var, at den første model vi fik hjem havde en defekt ved slangetilkoblingen. Vi reklamerede over dette og fik den byttet til en ny model, som ikke har givet os problemer. Vi fik dog lidt af et chok da der stod en flamme ud fra tilkoblingen, og den smeltede regulatoren som upraktisk nok er lavet af plastic. Så hvis uheldet er ude, så står man med en ubrugelig, smeltet regulator. Så man skal huske at lave en tæthedstest på slangerne og sørge for at de er strammet godt når man har flyttet rundt på grillen.

Alt i alt er vi super tilfredse med denne gasgrill både til hjemmebrug og som camping grill. Jeg føler faktisk at jeg har fået den ultimative grill. Jeg har lavet stort set alt på denne grill. Alt lige fra de klassiske grillretter og til pizza, paella, fiskefrikadeller etc. Herhjemme er pizza på grill blevet et stort hit efter vi har anskaffet os en Outdoorchef City grill. Jeg har blot tilkøbt en pizzasten og så kan vi lave pizza som nærmer sig dem man får i Italien.

Se priser på Outdoorchef City Grill her

You may also like

Leave a Comment